Predaný - 2 izbový byt Vyšné Hágy po kompletnej rekonštrukcii

Ulica: Vyšné Hágy
Mestská časť: Vyšné Hágy
Obec: Vysoké Tatry
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
  • Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Tvoje Bývanie ponúka exkluzívne na predaj  novo zrekonštruovaný 2 - izbový byt vo Vyšných Hágoch, Solisko 33. 

Byt sa nachádza sa na 2 zo 4 poschodí bytového domu bez výťahu, je orientovný na západ s nádherným výhľadom na Ostrvu, Tupú, Končistú a Gerlach. Celková podlahová plocha bytu je 51,72  m2, z toho plocha bytu je 43,42 m2 a plocha dvoch loggí je 8,28 m2. Z chodby je samostatný vstup do všetkých miestností, vrátane kúpeľne s toaletou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou tohto roku (2024) vrátane novej elektroinštalácie (meď) - nové vypínače, zásuvky, dátové zásuvky a predpríprava pre svietidlá. Zdravotechnika - nové rozvody potrubia vody a kanalizácie. V kúpeľni sádrokartónový strop s bodovým osvetlením, nové keramické dlažby a obklady, nové batérie, umývadlo + WC misa so zabudovanou nádržkou, sprchový kút s nerezovým odtokovým žľabom. V izbách sú plávajúce podlahy, nové radiátory. Steny sádrové omietky, sádrokartónové stropy všetko v bielej farbe. Na chodbe nová keramická dlažba. Kuchynská linka je robená na mieru so zabudovanou elektrickou sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom a kuchynským drezom s batériou s predprípravou pre automatickú práčku, umývačku riadu a mikrovlnnú rúru. Osadené nové plastové okná, interiérové dvere a vonkajšie bezpečnostné dvere. Kompletne zrekonštruované dve loggie vrátane vonkajších omietok, dlažby a zábradlia.

Vyšné Hágy sú srdcom Vysokých Tatier. Byt sa nachádza v tichom, stromami obklopenom prostredí cca 200 m od cesty Slobody a zástavky autobusu (pri vstupe do Národného liečebného ústavu pľúcnych ochorení) a cca 300 m od zastávky tatranskej električky stanica Vyšné Hágy.
V tesnej blízkosti sa nachádza MŠ, škola a športové ihrisko.

Zhrnutie:
Kvalitne zrekonštruovaný 2-izbový byt z nadčasových materiálov. Tichá lokalita. Vhodný aj ako investícia na prenájom. Odporúčam osobnú obhliadku.

V cene máte zahrnuté všetky právne služby súvisiace s predajom nehnuteľnosti (kúpne zmluvy, návrh na vklad na kataster). V prípade záujmu o hypotekárny úver vám zabezpečíme bezplatný kompletný servis hypotekárnym špecialistom s vyše 25 ročnými skúsenosťami. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
51.72 m2
Úžitková plocha:
51.72 m2
Zastavaná plocha:
42.59 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
8,28 m2
Loggia:
áno - 2
Počet poschodí:
4
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
nie
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Materiál:
panel
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Mariana Diežková

maklér
  • Slovensky |
  • Česky
Mariana  Diežková

Radi Vám poradíme

captcha image