Slnečný 3-izbový byt s lódžiou pri OC Galéria

Ulica: Idanská
Mestská časť: Luník V
Obec: Košice-Západ
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
  • 198 600 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Tvoje bývanie Vám ponúka na predaj slnečný 3-izbový  byt na Idanskej na Terase v Košiciach, v blízkosti OC Galéria na skok od centra mesta. Zateplený, zrekonštruovaný bytový dom /2014/ s novým osobným výťahom /2023/ a udržiavaným vchodom sa nachádza v pokojnej časti mesta.
Byt o úžitkovej ploche 70m2 sa nachádza na 4./7 poschodí je orientovaný na S/V a J/Z s výhľadom na mesto a obklopený zeleňou. Byt je v osobnom vlastníctve, po rekonštrukcii má vymenené plastové okná, podlahy, radiátory, interierové dvere, bezpečnostné dvere a zmenenú dispozíciu bytu. Byt je vo veľmi dobrom a obývateľnom stave, pozostáva z dvoch izieb, kuchyne spojenej s obývačkou, murovaného šatníka, priestrannej chodby, samostatne murovanej kúpeľne a toalety. K bytu patrí kumbál na chodbe a pivnica. Byt má veľmi dobrú polohu, s možnosťou verejného parkovania v okolí. Byt nemá energetický certifikát. Mesačné náklady na bývanie vrátane energií: cca 204,- Eur/ 2 osoby. Byt je voľný ihneď po dohode s majiteľom. 
Okolie poskytuje výbornú občiansku vybavenosť (MHD, školy, škôlky, poliklinika, obchodné centrá).Peši sa dostanete do centra alebo na bicykli, čo oceníte najmä pri dopravných zápchach.<br>

V realitnej kancelárii TVOJE BÝVANIE s.r.o.  máte všetko pod jednou strechou (predaj, prenájom, kúpu nehnuteľností, vyriešenie Stavebného povolenia až po výstavbu domu, vybavenie Hypotéky -  špecialistami na hypotéky s 25 ročnými skúsenosťami, poistenie domu, v inkuláciu pre banku)  Poskytujeme právne služby zdarma (vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, návrh na vklad na kataster).

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
70 m2
Úžitková plocha:
70 m2
Poschodie:
4
Loggia plocha:
7 m2
Loggia:
áno - 1
Počet poschodí:
7
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpelní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Zlata Jašková

maklér
  • Slovensky |
  • Česky
Ing. Zlata Jašková

Radi Vám poradíme

captcha image

Podobné nehnuteľnosti